Please use this identifier to cite or link to this item:
https://ri.ujat.mx/handle/200.500.12107/5458
Title: | Effect of organic substrates on the physiological development of coffee (Coffea canephora P.) cuttings |
metadata.dc.creator: | Salinas-Ruiz, Josafhat |
metadata.dc.creator.id: | https://orcid.org/0000-0003-4465-325X |
Abstract: | Se evaluó el efecto de tres sustratos elaborados a base de vermicompost y uno a base de compost en el desarrollo de variables fisiológicas de esquejes de tres clones de café: INIFAP 00-28, INIFAP 00-24, e INIFAP 97-14 de café robusta (Coffea canephora P.) y sus interacciones. |
Issue Date: | 4-Feb-2021 |
metadata.dc.rights.license: | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0 |
URI: | https://ri.ujat.mx/handle/200.500.12107/5458 |
metadata.dc.language.iso: | spa |
Appears in Collections: | Vol. 8 Núm. I (2021) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
efrain,+2329.pdf | Se evaluó el efecto de tres sustratos elaborados a base de vermicompost y uno a base de compost en el desarrollo de variables fisiológicas de esquejes de tres clones de café: INIFAP 00-28, INIFAP 00-24, e INIFAP 97-14 de café robusta (Coffea canephora P.) y sus interacciones. | 271,13 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.