Please use this identifier to cite or link to this item: https://ri.ujat.mx/handle/200.500.12107/5458
Title: Effect of organic substrates on the physiological development of coffee (Coffea canephora P.) cuttings
metadata.dc.creator: Salinas-Ruiz, Josafhat
metadata.dc.creator.id: https://orcid.org/0000-0003-4465-325X
Abstract: Se evaluó el efecto de tres sustratos elaborados a base de vermicompost y uno a base de compost en el desarrollo de variables fisiológicas de esquejes de tres clones de café: INIFAP 00-28, INIFAP 00-24, e INIFAP 97-14 de café robusta (Coffea canephora P.) y sus interacciones.
Issue Date: 4-Feb-2021
metadata.dc.rights.license: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0
URI: https://ri.ujat.mx/handle/200.500.12107/5458
metadata.dc.language.iso: spa
Appears in Collections:Vol. 8 Núm. I (2021)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
efrain,+2329.pdfSe evaluó el efecto de tres sustratos elaborados a base de vermicompost y uno a base de compost en el desarrollo de variables fisiológicas de esquejes de tres clones de café: INIFAP 00-28, INIFAP 00-24, e INIFAP 97-14 de café robusta (Coffea canephora P.) y sus interacciones.271,13 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.