Please use this identifier to cite or link to this item: http://ri.ujat.mx//handle/20.500.12107/1534
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.rights.licensehttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
dc.creatorBaltazar Cuevas-Hernández
dc.date.accessioned2018-04-10T02:15:36Z-
dc.date.available2018-04-10T02:15:36Z-
dc.identifier.urihttp://dspace.tabasco.dev/handle/20.500.12107/1534-
dc.descriptionEl objetivo general de la investigación fue el de determinar el valor nutricional del grano de mijo perola en su utilización en alimentación de pollos.
dc.titleEstudio nutricional y energía metabolizable del mijo perla (<i>Pennisetum americanum (L.) Leeke)</i>
dc.creator.onePedro Wesche-Ebeling
dc.creator.twoR. K. Maiti
dc.creator.threeChristopher A. Bailey
Appears in Collections:Vol. 9, Núm. 18 (1992)

Files in This Item:
File SizeFormat 
-546-463-A.pdf27.43 kBAdobe PDFView/Open


Items in RI-UJAT are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.